torsdag, december 25, 2008

Hälig Julafton ute i Vallentuna

Vi firade en härlig Julafton ute hos Lasse, Pia, Max och Felix i Vallentuna. Svärmor, Pias hund Pärlan och lånehunden Dean var också där och förgyllde tillvaron.
Stella var tyvärr på ett av sina sämre humör under dagen. Förmodligen kommer vi att se en ny tand om ett par dagar. Men det var nog mest vi som tyckte det var jobbigt att hon skrek.
Vi åt ett underbart julbord och Pia och de andra hade fixat jättefina skyltar till alla rätter.

Pia hade som vanligt gjort sju sorters kakor plus en massa snask så det var ju ingen risk att man gick hungrig därifrån.
Samuel hade sååå svårt att hålla sig ifrån julklapparna och försökte flera gånger övertala oss om att de skulle öppnas. Det blev lite gnäll men gick ändå bra.

Stella blev tyvärr alldeles för grinig för att orka med så vid sex-tiden fick hon välling och slocknade bredvid Pärlan i Lasse och Pias säng.
Sen var det dags för julklappsöppning. Trots att vi verkligen hade hållit nere antalet julklappar blev det mycket tack vare de andras bidrag.
Samuel fick bl.a Duplo-lego som han började leka med direkt och monster-tofflor från oss, en underbar stickad Bamse-tröja från farmor och jättefina kläder från kusinerna.
Stella fick bl.a en docka och "mobiltelefon" från oss, stickad klänning från farmor och en stickad klänning från kusinerna. Hon fick dock leka med sina presenter när hon kom hem. Hon vaknade tyvärr när vi bar upp henne och sen var hon pigg som en mört. Vid 12 var dock inte hennes mamma pigg längre och tvingade henne i säng.

Vi hade verkligen en härlig Julafton som faktiskt var lite vit eftersom det kom ett litet snöfall under dan.

1 kommentar:

Anonym sa...

MAn saknar verkligen småbarn när man ser på dessa bilder...jag får vänta på barnbarnen.....men det lär dröja nga år!!!
HA en bra dag!